پیراشکی کرم دارمواد لازم برای حدود 22 تا 25 عدد

خمیر مایه یک و نیم قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
آب ولرم یک دوم پیمانه (حدود 35 تا 40 درجه)
آرد 500 گرم
شکر 100 گرم
نمک یک دوم قاشق مرباخوری
آب گرم یک پیمانه
روغن مایع یک دوم قاشق غذاخوری

مواد لازم کرم پیراشکی
شیر یا آب جوش یک و نیم پیمانه
شکر 160 گرم
آرد 90 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه

یک دوم پیمانه آب ولرم رو داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر رو به اون اضافه کنید. حالا میزان خمیر مایه رو روی اون بپاشید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاد. (ولرمی آب باید در حدی باشه که با دست کاملا حس بشه ولی دست رو نسوزونه!) زمان لازم برای عمل اومدن خمیر مایه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است!
بعد این مخلوط رو با آرد و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آب گرم رو اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. در آخر هم روغن مایع بریزید.
روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه!
خمیر رو داخل یک ظرف بذارید و روی اونو بپوشونید و بذارید در یک جای گرم 2 ساعت بمونه تا حجمش 2 برابر بشه.
بعد از این مدت دوباره روی سطحی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیارید و بذارید حدود 1 ساعت بمونه تا دوباره حجمش 2 برابر بشه!
حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو سرخ کنید. بعد هم اونا رو کمی برش بدید و از کرم وسط اونا بذارید.

طرز تهیه کرم پیراشکی

تمام مواد رو به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. در آخر هم وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

نکات

  • وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
  • کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
  • خمیر مایه با شکر، سریعتر عمل میاد.
  • وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه!!

Article source: http://chefgilda.com/?p=1366


دیدگاهتان را بنویسید