بسم الله الرحمن الرحیم  

گرم و خشک : سیب درختی – خرما

گرم و تر:(برای طبع سوداوی یعنی سرد و خشک): گلابی ، گیلاس ، به  ، انگور ، قیسی ، زیتون سبز رسیده، آناناس، خربزه درختی(پایاپا)، انبه ،[موز نیزگرم و تراست اماچون برای زردشدن سم میزنند خارج ازمیوه ها محسوب کنیم] 

میوه های سرد وخشک:آلو زرد،ازگیل ،زالزالک،سنجد 

میوه های سرد و تر. بایددرکنارش خرما یا گردو خورد تامتعادل شود: 

انار- آلبالو- هلو- زردآلو- شلیل- زغال اخته- شفتالو 

———————- 

مرکبات:  

سردوتر؛پرتقال- لیموشیرین (یکی ازحماقت های مااین است که حین افزایش اسیدبدن بجای خوردن ادویه یا سیب وخرما لیموشیرین می خوریم)- گریب فروت،بالنگ- نارنج- کیوی- بیدخونی- … 

مرکبات سردوخشک = نارنگی، لیموعمانی 

—————– 

صیفی جات: 

خربزه ،طالبی،دست انبو،کدوحلوائی=گرم تر 

هندوانه – گرمک- خیار- گوجه فرنگی- کدوخورشتی= سردوتر 

بادمجان – فلفل دلمه وسبزوقرمز=گرم وخشک  

خیارچنبر=متعادل 

 ——————– 

توت ها  

 گرم وتر= توت سفید- توت سیاه  

سردوتر= توت فرنگی – شاتوت  

توت خشک= گرم وخشک  

تمشک =معتدل

———— 

بذرهای ملین : 

 قدومه شیرازی وشهری  وتخم ریحان = گرم وتر 

خاکشیر= خنک  

بارهنگ = خنک  

تخم مرو=سردوتر 

Article source: http://zatun.blogsky.com/1391/07/20/post-48/


دیدگاهتان را بنویسید