باسلوق ژله ای-طرز تهیه باسلوق ژله ای-آموزش آشپزی وشیرینی …

blog0 آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه باسلوق ژله ای

باسلوق ژله ای

مواد لازم:

ژله یک بسته لیمو یا پرتقال و یا هرطعم مورد علاقه
شکر یک لیوان
نشاسته نصف لیوان
آب سرد  یک و نیم لیوان
گلاب نصف لیوان
آرد مقداری برای غلطاندن

باسلوق ژله ای

باسلوق ژله ای

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و باقی مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده آرام هم می زنیم تا زمانی که سفت شود و بجوشد . سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریز یا سلفون می اندازیم. مواد آماده شده را در ظرف می ریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم.
سپس باسلوق ژله ای را از یخچال در آورده با قالب های شیرینی دلخواه قالب می زنیم و یا با چاقو برش های لوزی شکل می زنیم و در آرد و یا به دلخواه در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف سرو می چینیم.به این ترتیب باسلوق های ژله ای آماده سرو می شود.

امیدوارم باسلوق ژله ای را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

شاید دوست داشته باشید:

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه blog0 آشپزی و شیرینی پزی آشپزي , شيريني پزي سس سالسا […]

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه

سس سالسا مکزیکی سس سالسا مکزیکی خوشمزه و تند از استاد شف رمیزی پور مواد لازم :گوجه فرنگی رسیده 4 […]

آموزشگاه عسل آشپزی وشیرینی پزی مشهد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه نام * ایمیل * وبسایت ذخیره نام، ایمیل […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.