کراکت نوعی کوفته فرانسوی است که شما می توانید با گوشت ماهی و مرغ و پنیر

درست کنید . شما از کراکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزیین غذا یا سر میز

اردور استفاده کنید.امروز به آموزش کراکت پنیری  که با مرغ و پنیر درست می شود می

پردازم .با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت مرغ بدون استخوان 500 گرم
هويج پخته شده 1 تا 2 عدد
فلفل دلمه اي رنگي به ميزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفيد 1 پيمانه
آرد سوخاري 1 پيمانه
پنير گودا خرد شده به ميزان لازم
نمك، فلفل، ادويه مرغ، پودر سير و پودر پياز به ميزان لازم

 

کراکت پنیری

کراکت پنیری

طرز تهیه:

مرغ را سه بار از چرخ گوشت رد كنيد.مرغ را با نمك،فلفل،ادويه مرغ به همراه پودر سير و

پودر پياز و 2 قاشق از آرد خوب مخلوط كنيد تا حالت چسبنده پيدا كند.مقداري از مواد را

برداشته در دستتان فرم بديد. اگر سخت بود كمي دستتان را مرطوب كنيد (میتوانید

هويج را رنده يا نگيني خرد كنيد.همينطور فلفل دلمه اي را ريز خرد کنید. اگر رنگي باشد

ظاهر قشنگتری پيدا مي كند)حالا وسط مرغتان پنير گودا، كمي هويج و فلفل دلمه اي

قرار بدهید و بعد به صورتي كه دوست داريد به آن فرم بدهید. می‌توانید گلوله اش كنيد

تخم مرغها را در كاسه اي بشكنيد و با چنگال خوب بزنید. اگر كمي زعفران هم به آن

اضافه کنید عالي ميشود آردها را در دو ظرف مجزا قرار بدهید.
كراكتها را اول در آرد ،بعد در تخم مرغ و در انتها داخل آرد سوخاري بغلتانید.روغن را روي

حرارت قرار بدهید تا خوب گرم شود. روغن به اندازه اي باشد كه كراكتها داخلش شناور

باشند.بعد روي حرارت متوسط كه كاملا مغز پخت بشوند سرخ شان كنيد

امیدوارم کراکت پنیری را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید .منتظر رسپی و دستورات

آشپزی امتحان شده روزهای آینده در این سایت باشید .از اینکه از سایت ما دیدن کردید

متشکرم.


دیدگاهتان را بنویسید