سوفله فرانسوی خوراک یا پیش غذای خوش آب و رنگ فرانسوی است که با پنیر و شیر و تخم مرغ تهیه می‌شود و دلیل خوشمزگی آن را به کره نسبت می دهند.اگر شیرین تهیه نمایید، به عنوان یک دسر خوشمزه می تواند مورد استفاده قرار گیرد .امروز به آموزش سوفله فرانسوی که غذایی سبک است می پردازیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره 50 گرم
آرد الک شده 50 گرم
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
پنیر پیتزای پر چرب 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

سوفله فرانسوی خوشمزه

سوفله فرانسوی

طرز تهیه :

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه ذوب شد آردی که چند بار الک کرده اید را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا آرد جمع شود ، در این مرحله شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید.

زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید.

پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر آب شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد )

سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس سفیده زده شده را قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید.ظرف سوفله یا ظرف پیرکس را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید.

نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1-2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید ، در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف ان است.

امیدوارم سوفله فرانسوی را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی ودستورات آشپزی امتحان شده جدید روزهای آینده در این سایت باشید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.


دیدگاهتان را بنویسید