الفبای خیاطی

blog0 آشپزی و شیرینی پزی

 

مقدار بالاتنه پشت را از خط کمر از سمت چپ الگو بالا رفته و خط عمود رسم میکنیم سپس از روی این خط عمود

۱/۶دور گردن+۱  را علامت زده وهمیشه ۲cmثابت را بالا میرویم هلال میزنیم و گردن پشت را طراحی می کنیم

و سپس روی خط باسن بزرگ : ۱/۴باسن -۱

وروی خط سینه ۱/۴ :  دور سینه-۱ راعلامت زده  واز خط سینه ۲cm ثابت را بالا رفته  واین دو نقطه را به هم وصل

میکنیم . روی خط کارور هم ۱/۲ کارور+۰/۵ را علامت زده

حال در اینجا یه اندازه گیری باید انجام می دادیم به نام کنفرمانسیون پشت حالا چطور اندازه بگیریم

متر را  کنار گردن( جایی که سر از بدن جدا میشه ) می گذاریم وتا ۲cmزیر نوار بسته شده کمر را اندازه بزنید

حال این اندازه را برای رسم سرشانه پشت احتیاج داریم وبه همان صورت که روی بدن اندازه زدیم روی الگو

انجام می دهیم به طور مثال عدد ۴۴ به دست آمده از نقطه Aتا B میشود ۴۴ به C وصل میکنیم بعد اگر سرشانه

بلند تر بود از طریق پنس اصلاح میکنیم طول پنس معمولا ۷الی ۹ سانیمتر میزنیم

 زاپاس گذاری :  دور یقه ۱cm           حلقه آستین : ۱/۵cm           سرشانه : ۱/۵cm

نکـــــــــــــــــــــــته : اون قسمتی که  روی الگو نوشتم میتونید برش نزنید دلخواه است میتونید برش نزنید

بیشتر به درد مدلهایی مانند کت میخوره که میخوایید پشت روی بدن بخوابد     موفق باشید

شاید دوست داشته باشید:

قیمت فر برقی شیرینی پزی | تبلیغات در بلاگ صفر | تبلیغات در …

        فهرست قیمت فر صنعتی قنادیقیمت فر صنعتیفروش فر هاي قنادي ۳۲ ديس با قيمتي فوق العادهفروش […]

معرفی کلاس آموزش آشپزی،شیرینی پزی،سفره آرایی

  (۳۱-تير-۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ عصر)tootfarangi نوشته است:  کسی میدونه که آیا خانم گل آور توی تهران هم کلاس میذاره یا نه […]

آموزش آسان آشپزی و شیرینی پزی به صورت چند رسانه ای

 ورود اعضا تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

[breadcrumb]
[breadcrumb]