رول کرپ ژامبون پیش غذایی سرد مناسب برای مهمانی ها هست و طرفداران زیادی که بیشتر آنها بچه ها هستند دارد.براحتی درست می شود وبسیار خوشمزه هست.امروز به آموزش آن می پردازیم .با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد۱ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
نمک و پودر سیربه میزان لازم
ژامبون ۸-۱۰ ورق
سس مایونز۲-۳ قاشق غذاخوری
جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه‌ای۱۰ عدد
خیارشور (اختیاری)۱۵۰-۲۰۰ گرم

جعفری خرد شده (اختیاری)مقداری

 

رولت کرپ ژامبون

رول کرپ ژامبون

طرز تهیه:

برای تهیه کرپ ژامبون باید ابتدا خمیر کرپ را تهیه کرده و به تعداد مورد نیاز کرپ ساده آماده کنید پس اول؛ تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید.برای اینکه از گلوله‌شدن آرد جلوگیری کنید، تخم‌مرغ‌های شکسته‌شده را حدود ۴-۵ ثانیه با همزن برقی بزنید.سپس؛ آرد را به صورت یک‌جا به تخم‌مرغ‌های زده‌شده اضافه کنید.اول با همزن خاموش و بعد با دور آهسته همزن، تخم‌مرغ‌ها و آرد را حدود ۲-۳ دقیقه هم بزنید.وقتی مایه به حالت یک‌دست درآمد و دیگر هیچ گلوله آردی ندیدید، نمک و پودر سیر و یا هر سبزی معطری که دوست دارید، به مایه اضافه کنید. روغن مایع را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید.شیر را نیز اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا یک‌دست بشود.الان یک مایع یک‌دست و روان دارید که دارای حباب‌های ریزی است که برای جلوگیری از ایجاد حباب‌های بزرگ‌تر موقع پخت کرپ، باید این مایه را حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل یخچال و یا بیرون از یخچال استراحت دهید. به این ترتیب حباب‌ها از بین رفته و شما یک مایه کاملا صاف و یک‌دست خواهید داشت.برای سرخ‌کردن کرپ‌ها ابتدا تابه نچسب مورد نظر را بدون روغن، حدود ۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کاملا داغ شود.سپس با استفاده از اسپری روغن و یا یک برس یا قلموی آشپزخانه، کف و دیواره‌های تابه را به روغن آغشته کنید.دقت کنید که میزان روغن نباید زیاد باشد در غیر این صورت، کرپ ناصاف و بدشکل خواهد شد.حالا وقتی تابه کاملا گرم شد، به اندازه یک ملاقه از مایه کرپ را کف تابه بریزید و تابه را آهسته بچرخانید تا تمام سطح کف تابه، با مایه کرپ پوشانده شود و مایه به صورت یک‌نواخت کف تابه پخش شود و یک‌جا ضخیم و یک جا نازک نشود. وقتی یک سمت کرپ سرخ شد، ان را برگردانید تا سمت دیگر هم کمی حرارت ببیند و سرخ شود. وقتی دو طرف کرپ‌ کاملا سرخ شد، آن را از تابه بیرون بیاورید و روی سطح صافی قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه یا بیشتر صبر کنید تا کرپ کاملا خنک شود. وقتی کرپ خنک شد، سس مایونز را با کمک یک قاشق و یا قلمو روی سطح کرپ پخش کنید و تمام سطح آن را به خوبی پوشش دهید. حالا ورقه‌های ژامبون را روی تمام سطح کرپ قرار دهید تا جایی که هیچ قسمتی خالی باقی نماند.سپس در صورت تمایل خیارشورها را رنده کرده و یا نگینی ریز خرد کنید و یک سمت کرپ را با  جعفری وخیارشور بپوشانیدوسمت دیگر را نیز با ورقه‌های پنیر بپوشانید و در نهایت کرپ را به آرامی رول کنید. رول کرپ ژامبون آماده‌شده را داخل کیسه فریزری قرار داده و یا با سلفون بپوشانید و آن را حدود ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید. این کار به راحت‌تر بریده‌شدن رولت کمک می‌کند. بعد از این مدت زمان، رول کرپ را با فاصله حدود ۲ سانت با یک چاقوی تیز مناسب برش بزنید.

امیدوارم رول کرپ ژامبون را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی ودستورات آشپزی امتحان شده جدید روزهای آینده در این سایت باشید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.


دیدگاهتان را بنویسید