مربای هویج-طرز تهیه مربای هویج-آموزش آشپزی وشیرینی پزی به …

ارسال شده توسط blog0 در تاریخ دی ۲۱, ۱۳۹۷ در شاخه آشپزی و شیرینی پزی |

 

مربای هویج از آن مرباهای هست که علاوه بر خوشمزه بودن دارای خاصیت فراوانی هست و بسیار پر طرفدار است .امروز به آموزش آن می پردازیم.با همراه باشید.

مواد لازم:

هویج رنده‌شده یک کیلو
آب ۴ پیمانه
شکر یک کیلو
گلاب۱/۴ پیمانه
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق سوپ‌خوری

آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپ‌خوری
هل ساییده۱/۲ قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

مربای هویج

مربای هویج

طرز تهیه:

برای تهیه مربای هویج ابتدا هویج‌های رنده‌شده را همراه با آب داخل قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و کمی نرم شوند. وقتی جوش آمد، شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس بگذارید با حرارت ملایم هویج‌ها به مدت ۲ ساعت پخته شوند. بعد از آنکه هویج‌ها پخته شدند، زعفران دم‌کرده و هل ساییده و وانیل‌ را به ظرف اضافه کنید. مدتی صبر کنید تا شربت مربا به غلظت مناسب رسیده یا به اصطلاح قوام بیاید. اواخر پخت مربای هویج، آبلیموی تازه و گلاب را هم به مربا اضافه کنید و بعد از چند جوش، حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید مربا در همان ظرف کمی از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد. سپس مربای خنک‌شده را داخل یک ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکاتی درباره تهیه مربای هویج:

برای تشخیص قوام مربا می‌توانید مقداری از شهد مربا را با قاشق برداشته و داخل یک استکان آب سرد بریزید. اگر شهد مربا پخش شد، یعنی هنوز مربا به قوام مناسب نرسیده است. به قوام نرسیدن مربا یکی از دلایل کپک زدن آن است پس دقیت کنید که حتما مربا به غلظت مناسب رسیده باشد.

امیدوارم مربای هویج را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی ودستورات آشپزی امتحان شده روزهای آینده در این سایت باشید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

 

 

 

 

پاسخ

Tmp.ir - Best Persian Wordpress Themes | Designed By wpthemesexpert.com