آشپزخانه کوچک من: چیپس میوه

blog0 طراحی ,

 

خوب این هم چیس میوه های شب یلـــــــــــــــــــــدا
اما متاسفانه از
اون همه میوه ای که درست کردم و خشک کردم هر وقت سینی رو از داخل فر بیرون
میاوردم تا سینی بعدی رو بزارم  برای خشک شدن سینی قبلی نابود میشد :((
فقط در اخر همینها برام باقی موند اونم چون خورد به شب فردا تا ظهر اینها
هم تموم میشه..


میوه : هر چی که دوست داشتید ,سیب ,خرمالو, پرتقال, موز,کیوی , اناناس,گلابی
شکر:۱ پیمانه
اب:۳/۴ پیمانه
اب  لیمو ترش تازه:۲ قاشق غذا خوری


برای
خشک کردن میوه های دلخواهتون دو راه وجود داره یکی اینکه اگر موتور خانه
ای جایی دارید که گرم هست میتونید میوه ها رو بزارید اونجا صبح بزارید شب
خشک میشه فقط نباید به میوها نور بخوره چون رنگشون خیلی بد میشه   اگر جایی
هست که افتاب خور هست و یا نور داره  میتونید روشون یک توری یا پارچه ای
بندازید
راه دیگر هم همینی که من درست کردم


شکر و اب رو  بزارید روی حرارت متوسط تا بجوشه  و شکر کامل حل بشه بعد  اب لیمو ترش رو اضافه کنید  از روی حرارت بردارید.

شروع کنید به خلال کردن میوه هاتون

هر میوه ای که استفاده میکنید باید سفت باشه ..موزهای من کاملا رسیده نرم شده بودن برای همین چیپسهای موزم تیره رنگ شد حتما از موز سفت استفاده کنید.

من از خرمالو هم استفاده کردم این نوع خرمالو وقتی نارس هست باز هم شیرینه نمیدونم با خرمالوهای ایران شاید گس بشه

سعی
کنید با رنده این کار رو بکنید تا همه میوه ها یکدست و هم اندازه باشن 
چون اگر یکی ضخیم تر و یکی باریکتر باشه وقتی بزاریم توی فر نازکتر ها زودی
میسوزن و ضخیم ها هم خیس میمونن

شاید دوست داشته باشید:

آموزش طراحی و چیدمان سفره عقد :: خرید اینترنتی

  آنچه در این مجموعه خواهید آموخت :فصل ۱ مقدمه:معرفی وسابل مورد نیاز دیزاین و تزیین گردو(۱) دیزاین و تزیین […]

لیست قیمت آموزش ساخت و نصب کابینت آشپزخانه | ترب

 ترب را دنبال کنید تا از تغییرات قیمت کالای مورد علاقه خود سریع‌تر باخبر شوید

طراحی کابینت آشپزخانه سه بعدی فوق العاده با کیفیت

  فهرست سبکهای طراحی کابینت آشپزخانهطراحی کابینت آشپزخانه سبک کلاسیکطراحی کابینت آشپزخانه سبک مدرنواحد طراحی سه بعدی کابینت در نوین […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

[breadcrumb]
[breadcrumb]