آشپزی و شیرینی پزی

نخونی پشیمون میشی=یه رمان خنده دار وباحال

– خب خوش گذشت بروبچز؟! واقعا خیلی خوش گذشته بود.ازبس خندیدیم ومسخره بازی درآوردیم… من وسارا وارغوان یک صدا گفیتم:خیلی! اشکان لبخندی زدولاتی گفت:خیلی خوب بروبچز!حالا واسه خاطره این که عِیشتون و نوش کنم،میریم 4 تا بستنی مشت میزنیم بر بدن!چطوره؟! من وارغوان یک صدا وهماهنگ گفتیم:عالیه! چه گروه کُری بیشتر بخوانید...

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

سوفله فرانسوی-طرز تهیه سوفله فرانسوی-آموزش آشپزی وشیرینی …

سوفله فرانسوی خوراک یا پیش غذای خوش آب و رنگ فرانسوی است که با پنیر و شیر و تخم مرغ تهیه می‌شود و دلیل خوشمزگی آن را به کره نسبت می دهند.اگر شیرین تهیه نمایید، به عنوان یک دسر خوشمزه می تواند مورد استفاده قرار گیرد .امروز به آموزش سوفله بیشتر بخوانید...

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

کاله جوش | سرآشپزباشی | مرجع دستورات آشپزی و شیرینی پزی

نوشته شده توسط مهرشین. در دسته پیش غذا, خوراک, غذای اصلی, گیاهی, زمستان, رمضان, غذاهای چند دقیقه ای, غذای سنتی برجسب شده در: غذای سنتی, کاله جوش, کالا جوش, کالاجوش, طرز تهیه کالاجوش, کله جوش, غذا با کشک, کشک و گردو Article source: http://sarashpazbashi.com/1393/09/21/kale-joosh/

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

آموزش آشپزی وشیرینی پزی

آموزشگاه مصی بانو در دوره های زیر هنرجو میپذیرد: متصدی کافی شاپ: انواع نوشیدنی های گرم وسرد کیک های کافی شاپ شیرینی پزی درجه یک و دو : 63 مدل شیرینی خشک وتر انواع قرابیه ها انواع کیک خای صبحانه وعصرانه کیک ساز ترساز: استراکچرکیک های چند طبقه آموزش فوندانت بیشتر بخوانید...

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

رول کرپ ژامبون-طرز تهیه رول کرپ ژامبون-آموزش آشپزی وشیرینی …

رول کرپ ژامبون پیش غذایی سرد مناسب برای مهمانی ها هست و طرفداران زیادی که بیشتر آنها بچه ها هستند دارد.براحتی درست می شود وبسیار خوشمزه هست.امروز به آموزش آن می پردازیم .با ما همراه باشید. مواد لازم: آرد۱ پیمانه تخم مرغ ۵ عدد شیر ۱ پیمانه روغن نصف پیمانه بیشتر بخوانید...

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

برس آشپزی و شیرینی پزی Better Brush | شماره کالا …

Article source: https://esam.ir/item/12861536/برس-آشپزی-و-شیرینی-پزی-better-brush Article source: https://blog0.ir/2018/11/21/%D8%A8%D8%B1%D8%B3-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C-better-brush-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7-12861536/

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

آموزشگاه ارجمند آشپزی وشیرینی پزی مشهد

Article source: http://irbusiness.org/20607-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D9%8A-%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D9%BE%D8%B2%D9%8A/ Article source: https://blog0.ir/2018/11/11/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D9%87/

توسط blog0، قبل
آشپزی و شیرینی پزی

آموزشگاه دیانت آشپزی وشیرینی پزی مشهد

Article source: http://irbusiness.org/21229-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%8A%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D9%8A-%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D9%BE%D8%B2%D9%8A-2/ Article source: https://blog0.ir/2018/11/12/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF/

توسط blog0، قبل